17.08.2024

...z dnešního odpoledne a podvečera.


Uteklo to rychlostí blesku a máme tady závěr letošního ročníku festivalu ROCK CASTLE. Na pódiu právě čaruje nádherná metalová kouzelnice Simone Simons, doprovázená svými společníky z kapely EPICA a na úplný závěr si pro vás Italové TRICK OR TREAT připravili svoji veselou, chytlavou show plnou radosti a optimismu. Spát dnes půjdete hezky rozjaření a natěšení na další, 5. ročník festivalu ROCK CASTLE.


Teď si ale ještě potěšte oko a osvěžte vzpomínku na dnešní příjemné odpoledne strávené ve vybrané společnosti metalových srdcařů ALL FOR METAL nebo legendárních CREMATORY. Novou show, image i desku představili stále a vždy vřelí a veselí metaloví pohodáři FREEDOM CALL a spolu se soumrakem pak nastoupili na pódium AMORPHIS, kteří opět dokázali svým melancholic-metalovým vyprávěním otevřít srdce všech přítomných a slzy dojetí nakonec ronilo i samo nebe. Byla to neuvěřitelně silná show.
Užijte si festivalové finále! Fotoreport z něj vám pošleme v průběhu zítřejšího dne.


Díky, přátelé, jste skvělí! To vy vytváříte a formujete tu milou a přívětivou tvář rock-metalového festivalu ROCK CASTLE a pro nás, pořadatele to znamená další závazek a slib, že vám příští rok opět přivezeme ty největší rock-metalové hvězdy, které máte tolik rádi. Díky.




Zobrazit celou fotogalerii na Facebooku