11.06.2024

Nákup vstupenek

...ze znovu nahraného alba „Schizophrenia“! Live už za měsíc na MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

CAVALERA, skupina s bývalými členy SEPULTURA, Maxem a Igorem "Iggorem" Cavalerou, se stala synonymem pro extrémní pojetí metalu. Je to jméno, které si dodnes drží nejvyšší úctu, rodinné dědictví postavené na desetiletích hudební agrese. V roce 2023 dosáhli Max a Igor něčeho, co by někteří řekli, že je nemožné. Vrátili se ke svým nejranějším nahrávkám SEPULTURA, „Morbid Visions“ a „Bestial Devastation“, a znovu je nahráli s intenzitou lámající kosti. O to by se opravdu pokusil jen málokdo. Přesto umně a plodně dosáhli svého typického syrového zvuku prostředky, které by se daly popsat jedině jako magie nebo cestování časem.


Nyní bratři vstupují do závěrečné kapitoly své rané trilogie. Album „Schizophrenia“ je ikonické album z hlediska raného thrash a death metalu.  Cavaleras tady vylepšili své temné, rychlostí ovlivněné písně do něčeho trochu dospělejšího, rozvinutějšího a techničtějšího. O desítky let později znovu odemykají bránu tomuto albu a tato dokonalá, nahrávka opět spatří světlo světa, už 21. června!

CAVALERA už vydali druhý, úderný singl s názvem „From The Past Comes The Storms“.
Max Cavalera říká: "'From The Past Comes The Storms' je zuřivý otvírák alba. Je to průkopnická píseň využívající mentalitu metalového hnutí 80. let. Miluji apokalyptickou vizi v Costinově videu, přinášející kruh života a smrti a války a bolest. Tohle bude pecka na živé hraní!"
Igor Cavalera komentuje: "'From The Past Comes The Storms' byla jedna z prvních písní, které jsme napsali pro 'Schizophrenia', také zahrnutá v demo verzi. Miluji syrovost mezi oldschoolovými black/death metalovými vlivy smíchanými s thrashem. Video velmi dobře ilustruje atmosféru písně!"


Tohle je METAL! Tohle postaví na nohy každého! Tohle je kus metalové historie, umně převedené do současnosti. CAVALERAs jedou a už za měsíc přijedou se svojí skvělou, extrémní divočinou i na jubilejní, 20. ročník vizovického MASTERS OF ROCK festivalu! Buďte tam!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce června, a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: