img

Rock Castle - Moravský Krumlov

14.-16.08.2025

00 dnů
00 hodin
00 minut
00 sekund
Detail

Mezinárodní rock-metalový festival ROCK CASTLE oslaví v létě 2025 teprve své 5. narozeniny, ale zraje hezky rychle! Rok, co rok se rozrůstá, zdokonaluje a nabírá na atraktivitě a oblíbenosti u fanoušků z celého světa! Koná se v půlce srpna, kdy už je na dohled konec léta a prázdnin a potřeba ještě prožít něco obzvláště zajímavého a příjemného je hodně aktuální. Malé, půvabné jihomoravské městečko MORAVSKÝ KRUMLOV je přímo ideálním místem a místní zámek a stinný park, který jej obklopuje, tím nejlepším prostředím pro jedno z posledních letních rock-metalových dobrodružství!


ROCK CASTLE 2025 se uskuteční od čtvrtku 14. srpna do soboty 16. srpna 2025 a do zámeckého parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ přijede jeho 5. narozeniny oslavit celá řada rock-metalových hvězd z celého světa!


Seznamte se s dosud potvrzenými kapelami festivalu ROCK CASTLE 2025 a zajistěte si svoji účast zakoupením festivalové vstupenky, místa v kempech, nebo na parkovištích.  


Potvrzené kapely festivalu ROCK CASTLE 2025 jsou: RUNNING WILD, URIAH HEEP, HYPOCRISY, BEYOND THE BLACK, EQUILIBRIUM, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, AVATARIUM, SERIOUS BLACK, TROLLFEST, APRIL ART, CHARLOTTE WESSELS, ELEINE, DRAGONY, CURSE OF CAIN, GATE CRASHER a postupně budou přibývat další.


Přijměte pozvání na další 3 senzačně prožité a pohodové letní dny a noci do překrásného zámeckého parku malebném v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ.


ROCK CASTLE 2025 otevírá další, svoji už 5. kapitolu a těší se na vás a na to, jak ji bude, spolu s vámi psát a plnit dalšími zajímavými příběhy a zážitky!





Vstupenky

Cena vstupenek platí do 30.09.2024 nebo do vyprodání limitované edice.

Místo konání

Areál zámeckého parku

Zámecká 1
67201 Moravský Krumlov

Zvětšit mapu

Plakát