23.10.2024

Nákup vstupenek

...do PLZNĚ!

METALFEST OPEN AIR 2025 – amfiteátr Lochotín, PLZEŇ - 6. – 8. 6.2025


Metalheads, dobré zprávy v půlce týdne! Je nám velkou ctí oznámit vám všem, že na plzeňský METALFEST, který se koná ve dnech 6. – 8. června 2025 dorazí legendární finská banda STRATOVARIUS!


STRATOVARIUS jsou ikonou ve světě symphonického power-metalu a jejich tvorba patří mezi klenoty žánru. Na jejich nejnovější hudební počin jsme čekali velmi dlouho, ale deska „Survive“ (2022) vzala metalový svět útokem a strhla miliony posluchačů (jen na Spotify nashromáždila přes 11 milionů streamů!). Album tak skvěle ukazuje jejich další vývoj a jsou známkou obnovené energie v kapele. Je to strhující, dynamický comeback kapely, která tak triumfálně předává své poselství o boji, vzdoru, naději a vítězství úspěšně dál. STRATOVARIUS jsou ve špičkové formě. V žádném případě nehledají jen úlomky své bývalé slávy, jedou dál, po nových cestách a mocně inspirují fanoušky, mladé i ty starší. Amfiteátr Lochotín v PLZNI tak opět zažije tu jejich jedinečnou, power-metalovou lehkost a vzletnou atmosféru, kterou máte tolik rádi! Tak v červnu v PLZNI!


Festivalové vstupenky na METALFEST OPEN AIR 2025, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do konce října, nebo do vyprodání první emise vstupenek, kempy a parkování jsou v prodeji! POZOR! Parkování pro karavany je již dokonce vyprodané! Objednávejte exkluzivně na těchto stránkách.







Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: