23.10.2024

Nákup vstupenek

...do ZLÍNA!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2024 – sobota, 7. 12. 2024 – ZLÍN, sportovní hala Datart


V posledních letech je o nich stale vice slyšet. Se stovkami milónů streamů po celém světě a úspěšných turné od Ameriky, po Austrálii a Japonsko vyváří stale větší a silnější vlny, které je 7. prosince přivedou I k nám, do ZLÍNA, do Sportovní haly Datart na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK! ECLIPSE!


ECLIPSE jsou velmi talentovaní kluci, jsou heavy-rockovou silou, se kterou je třeba počítat. Dosvědčit to mohou I návštěvníci festivalů jako jsou Wacken, Alcatraz nebo Summer Breeze, protože tam už ECLIPSE své umění ukázali. Jejich umění, přesahující žánry, je masivně přitažlivé, což ocenili už I takové kapely, jako jsou AEROSMITH, MY CHEMICAL ROMANCE či DEF LEPPARD, se kterými si ECLIPSE už zahráli na jednom pódiu! K nám, na ZIMNÍ “Masters” přijíždí představit svoji nejnovější desku “Megalomanium II”.  


Zpěvák Erik Martensson říká: “Pokud jste si mysleli, že název naší předchozí desky byl důkazem toho, že trpíme přeludy vznešenosti, pak máte naprostou pravdu. Jediný způsob, jak to překonat, bylo udělat další. Dámy a pánové, představujeme vám Megalomanium část II.”


Fantasticky chytlavá muzika, energií sršící mistři svého umění a parádní, rockový show! Těšte se na kapelu ECLIPSE naživo, 7. Prosince ve zlínské hale Datart!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do konce října, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: