18.10.2024

Nákup vstupenek

...na METALFESTU 2025!

METALFEST OPEN AIR 2025 – amfiteátr Lochotín, PLZEŇ - 6. – 8. 6.2025


Švýcarsko/německá, moderní, stále zářivější metalová hvězda, AD INFINITUM, přiveze v červnu do plzeňského Amfiteátru Lochotín své zbrusu nové album „Abyss“! AD INFINITUM potvrdili svoji účast na METALFESTU 2025!

AD INFINITUM vstoupili na světovou metalovou scénu teprve v roce 2020, ale od té doby zaznamenávají neuvěřitelně rychlý vzestup. S každou svou novou deskou vyvíjejí svůj hudební styl, a zatímco začínali jako symphonic-metalová kapela, s jejich nejnovějším hudebním dílem „Abyss“ (vyšlo minulý týden!), odhalili zase zcela novou zvukovou stránku. Svoji dosud nejdynamičtější, nejmodernější a nejprogresivnější. AD INFINITUM je naprosto strhující banda, kde není nouze o rytmické riffy, nakažlivé refrény, těžké breakdowny a nenapodobitelnou, stále všestrannější a každým rokem půvabnější zpěvačku Melissu Bonny, jejíž vokály jsou naprosto špičkové. Jejich nejnovější deska „Abyss“ je mistrovské, fascinující, moderní metalové dílo a naživo můžeme očekávat vysoce intenzivní, úchvatnou, energickou show, která se nebojí experimentů a dokáže vás všechny přenést do jejich éterického hudebního světa. AD INFINITUM představují obrovskou kreativní sílu a stávají se pro mnohé velmi inspirativní kapelou!

Na METALFESTU v PLZNI vás s nimi čeká velmi vzrušující, metalová show, která zanechá hluboký dojem! Budete tam?

Festivalové permanentky za nejvýhodnější, zaváděcí cenu, platnou pouze do konce října, nebo do vyprodaní této první limitované edice, a místa v kempech a na parkovištích objednávejte exkluzivně na těchto stránkách!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: