16.10.2024

Nákup vstupenek

...už za měsíc! Nenechte si to ujít!

ACCEPT, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS – 17.11.2024 – PRAHA, SaSaZu

Ikona německé heavy-metalové scény, ACCEPT, vypustila do světa svého dokonalého „Humanoida“ a téměř po 50 letech na scéně tak vytvořila svůj další, vrcholový mezník v historii nejen kapely, ale celého odvětví světového metalu! A právě tento svůj nový hudební skvost přijíždí už v neděli, 17. listopadu představit do PRAHY, klubu SaSaZu!


Wolf Hoffman a všichni sekerníci okolo něj jsou v životní formě! Tito fenomenální mistři teutonského metalu si svou svéráznou, extra šmrncovní živou show 100% prorazí cestu k vašim srdcím, pokud už v nich tedy nekralují! Těšte se na suprový chraplák Marka Tornilla, který svým hlasem dokonale definuje zvuk kapely, stejně, jako to kdysi dělal Udo Dirkshneider v dobách rozkvětu kapely v 80. letech. Těšte se na originální, audio-vizuální zážitek. Přijďte si užít maximálně působivý heavy-metalový večer, 17. listopadu – PRAHA, SaSaZu!


Speciálním hostem turné je navíc slavný britský muzikant a velký sympaťák, legendární PHIL CAMPBELL, a jeho kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS!


Tak pokud ještě nemáte svoji vstupenku na tento velký metalový večer doma, neváhejte a objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: