10.10.2024

Nákup vstupenek

...ve ZLÍNĚ spolu s UNLEASH THE ARCHERS!

UNLEASH THE ARCHERS, Striker, Seven Kingdoms – Evropské turné 2025 – 22. 2. 2025 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Američané SEVEN KINGDOMS oznámili vydání svého zbrusu nového EP „The Square“ na 8. listopad a k oznámení rovnou posílají i nový singl s videem k titulní skladbě EP „The Square“. Píseň přináší charakteristickou směs energických riffů, vzletných vokálů a epických power-metalových melodií.


Kytarista Camden Cruz k tomu říká: "The Square" je naše nejnovější nabídka. V tomto EP přinášíme ukázku toho, jaké zvuky a pocity se chystáme přinést do dalšího plného vydání, které vyjde koncem příštího roku! Doufáme, že se vám bude líbit stejně jako nám, a tento materiál přineseme na našem turné s UNLEASH THE ARCHERS v únoru a březnu 2025!"
Manažer Maurizio Iacono dodává: "Vsaďte se, že americká powermetalová senzace SEVEN KINGDOMS bude v nadcházejícím roce dělat honě hluku. Tito Floriďani jsou jedni z nejrychleji vycházejících heavymetalových hvězd ze Severní Ameriky a očekáváme, že se svými virtuózními kytarovými dovednostmi, působivým hlasovým rozsahem, chytlavými hymnami a zábavnými živými vystoupeními roztočí celý svět“.


Předobjednejte si „The Square“ >>ZDE<<


Nakonec, přesvědčit i jejich kvalitách se můžete sami na vlastní kůži, uši i oči. 22. února 2025 dorazí SEVEN KINGDOMS spolu s kapelami UNLEASH THE ARECHERS a STRIKER do ZLÍNA, klubu Masters of Rock Café! Buďte tam!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: