08.10.2024

Nákup vstupenek

APOCALYPTICA, The Raven Age – Plays Metallica Tour 2024 – 11. 10. 2024 – PRAHA, O2 universum


V heavy-metalovém světě může jen hrstka umělců tvrdit, že měnili historii, a ještě méně jich může říct, že to udělali dvakrát. Vstupte do světa zvaného APOCALYPTICA. Jste zváni! Tento fantastický svět vám otvírá své bány už tento pátek, 11. října 2024 v PRAZE, v O2 universu!


Klasicky vzdělaní hudebníci z Finska ovládli svět a celou generaci metalistů svými slavnými předělávkami slavné kapely Metallica upravenými pro violoncella a v roce 1996 se zrodila deska „Plays Metallica By Four Cellos“. Ještě, než toto slavné album oslaví své 30tiny, vydává APOCALYPTICA další zvukový milostný dopis Metallice, pojmenovaný elegantně „Plays Metallica, Vol. 2“ a vášeň, kterou do nahrávacího projektu vložili Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen a Mikko Sirén, je jasně slyšet a vidět.


A vy se nyní můžete do těchto slavných hitů ponořit zcela. Stačí přijít v pátek večer do haly O2 universum v PRAZE a vnímat dokonalost těchto skladeb v podání violoncellových mistrů. Husí kůže z dechberoucího zážitku zaručena! Bude to zcela unikátní večer, tak si jej nenechte ujít a přijďte včas! Tady je program koncertu.


PROGRAM:
19:00 otevření haly
20:00 – 20:45    The Raven Age
21:15 – 22:45    APOCALYPTICA

Vstupenky na koncert prodává exkluzivně Ticketmaster a Ticketportal a budou v prodeji také v den koncertu v pokladně O2 universum! Přijďte, těšíme se na vás!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: