04.10.2024

Nákup vstupenek

... už příští týden! Jste připraveni?

APOCALYPTICA, The Raven Age – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024 – 11. 10. 2024 – PRAHA, O2 universum

APOCALYPTICA, známá Finská kapela čtyř klasicky trénovaných metalistů, kteří se stali slavnými díky své „legrácce“, a sice slavnými předělávkami své oblíbené kapely Metallica do čistě violoncellového aranžmá! Ukázalo se, že to byla trefa do černého! Výsledkem je šest milionů prodaných alb, velkolepá turné po celém světě, prostor pro tvorbu vlastních písní a možnost začlenit do své tvorby i takové ikony světového metalu, jako jsou např.  Dave Lombard, Corey Taylor, Cristina Scabbia či Ville Valo.


A kruh se uzavírá…APOCALYPTICA se po letech vrací ke svým kořenům a vydává desku „Plays Metallica Vol. 2“. Tentokrát se ale APOCALYPTICA ponořila o něco hlouběji do repertoáru Metallicy a se svými verzemi si pohrávají o něco volněji, nehrají to úplně na křeč a „doslovně“. Výsledkem je velmi vyspělá deska, klasicky mistrně zahraná a hezky melodická. APOCALYPTICA je jedinečná a nemá ve světě obdoby. A navíc jejich živá show už baví diváky po desetiletí.


Už za týden, v pátek 11. října 2024 vás v PRAZE, O2 universum, čeká další, dechberoucí podívaná, kterou vám přiváží tito legendární sympatičtí Finové se svými překrásnými nástroji! Přijďte se přesvědčit, nebo i jen ujistit o tom, že heavy metal a klasická hudba má mnoho společného, od frázování, přes svoji nespornou schopnost probouzet silné emoce až po dramatické takty a ohromnou energii!


Takže, APOCALYPTICA a jejich violoncella hrají Metallicu už příští pátek, 11. 10. v O2 universu v PRAZE! Speciálním hostem koncertu jsou britští metaloví Havrani THE RAVEN AGE!
Nenechte si to ujít!


Vstupenky na koncert jsou k dostání exkluzivně v sítích Ticketmaster či Ticketportal.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: