04.10.2024

Nákup vstupenek

...v PRAZE! Prodej vstupenek odstartoval!

ALLT - From The New World European Tour – 7. 3. 2025 – PRAHA, Storm club


ALLT je progressive-metal-core kapela ze Švédska, která se zrodila teprve v roce 2020, ale za dobu své krátké existence už si dokázala vypracovat velmi osobitý styl muziky, který aktuálně představuje naživo po celé Evropě jako speciální host svých přátel IMMINENCE!


ALLT jsou známí především svým poutavým audiovizuálním vyprávěním příběhů s velmi inovativním přístupem k žánru. Jméno „Allt“, znamená ve švédštině „všechno“ a to také ztělesňuje filozofii kapely, „nikdy se neomezovat hranicemi žánru“. Jejich hudba čerpá inspiraci z okolního světa a do koncepčně bohatých skladeb začleňují příběhy a mýty. Jejich velmi očekávané debutové album „From The New World“ vychází právě dnes!

Od svého založení absolvovali ALLT rozsáhlé turné po Evropě a Velké Británii a sdíleli pódium s kapelami jako Bleed from Within nebo Animals As Leaders. Už příští týden vyrazí na turné s metal-core kolegy ze Švédska IMMINENCE a své nové album zde dají poprvé ochutnat naživo! (v PRAZE to bude 27. 10. v MeetFactory – pozn. koncert je zcela vyprodán!).


V březnu 2025 se vydají opět na cesty a nevynechají ani PRAHU! 7. 3. 2025 bude jejich moderní metal-core dobývat vaše srdce v klubu Storm! Prodej vstupenek právě odstartoval!


Kytarista Olle Nordström komentuje: "Na tomto momentu jsme pracovali roky a šance konečně oživit From The New World na našem vlastním hlavním turné je neskutečná. Jsme nadšeni, že se můžeme o tuto cestu podělit s našimi fanoušky po celé Evropě a Velké Británii.“


S ALLT jde ruku v ruce metal-core mládí a smělá originalita. Jejich náruč je otevřená a s radostí přijímá vás všechny, kdo si na ně přijdete 7. března do pražského klubu Storm zařádit!


Vstupenky, za super cenu, platnou do 15.12., objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.







Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: