03.10.2024

Nákup vstupenek

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025


NAILBOMB, hudební dítě Maxe Cavalery a Alexe Newporta, je nadčasová sbírka industriálního heavy-thrash-punk-metalu. Vznikla jako vedlejší projekt, jen tak, pro zábavu, ale nakonec se z toho stala jedena z nejznámějších metalových kapel.


NAILBOMB vznikli v roce 1993, nahráli, dnes již kultovní studiové album „Point Blank“ (1994) a odehráli svůj legendární koncert na Dynamo Open Air festivalu v Holandsku. V NAILBOMB hostovali takoví hudebníci, jako např.  D. H. Peligro (Dead Kennedys), bratr Maxe Cavalery Igor Cavalera (spoluzakladatel Sepultury) nebo kytarista Dino Cazares (spoluzakladatel a kytarista Fear Factory). Druhé album NAILBOMB, „Proud to Commit Commercial Suicide“ (1995), byla živá nahrávka zachycující právě ono legendární vystoupení kapely na Dynamo Open Air Festivalu.


Tento projekt poté více než dvě desetiletí v tichosti odpočíval, bez ambice někdy v budoucnu pokračovat, což trvalo až do roku 2017, kdy se Cavalera rozhodl zahrát naživo celé album „Point Blank“ se svou kapelou Soulfly. Nyní, téměř po 30 letech jsou tato dvě alba znovu vydána a zabalena společně jako „1000% Hate“, což je název, který skupina původně plánovala pro desku „Point Blank“.


V dnešním světě, plném úzkostí, frustrace a chaosu je čas, aby se NAILBOMB vrátili na scénu. A tento žhavý, čerstvě rozfoukaný a silný metalový oheň zachvátí i v půlce srpna 2025 zámecký park v MORAVSKÉM K RUMLOVĚ, na 5. ročníku oblíbeného rock-metalového festivalu ROCK CASTLE, čímž se již nyní tento festival zapisuje do tlusté knihy světových dějin metalu!


A vy, metalheads, byste měli být u toho!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání této první emise vstupenek, kempy a parkování objednávejte exkluzivně na těchto stránkách!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: