03.10.2024

Nákup vstupenek

ENEMY INSIDE + Letters Sent Home – European Tour 2025 – 14. 3. 2025 – PRAHA, klub Storm

Moderní metalová banda ENEMY INSIDE se vrací s novým singlem ‚"Should Have Known Better“, který opět velmi silně připomíná, že 14. březen 2025 už zas není úplně v nedohlednu a tato mladá a energická banda vás bude všechny očekávat v pražském klubu Storm, kde to společně všichni pořádně roztočíte!


V této nové skladbě přináší ENEMY INSIDE dravost i jemnost a nebojí se vyzvat a předefinovat žánr. Text ukazuje talent kapely prolínat introspektivní vyprávění se syrovými emocemi a těžkou údernou energií, pronikající hluboko do témat zrady a odolnosti. "Je to připomínka, že se nemůžete dívat někomu do hlavy a měli byste si dávat pozor na ty, které nezajímá váš úspěch a klid" vysvětluje kapela. "Je to pro všechny falešné přátele, kteří pomlouvají za tvými zády nebo se tě drží jen v tvých nejlepších chvílích, ale ne v těch nejhorších. Snažil jsi hrát se špatným člověkem – „you should have known better“


Doprovodné hudební video odráží divoký příběh písně. Frontmanka Nastassja Giulia přebírá roli ikony vysoké společnosti a sebevědomě dominuje hazardnímu stolu. Video režírovala Nastassja po boku kreativního spolupracovníka a kytaristy Evana K, mixoval a masteroval ho Christoph Wieczorek, Zachycuje podstatu poselství písně – stát silný tváří v tvář zradě, získat zpět sílu a dát ochutnat karmu těm, kteří vás podcenili.


Vstupenky na březnový koncert objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: