01.10.2024

Nákup vstupenek

...24. října do pražské sportovní haly Fortuna!

WITHIN TEMPTATION, TARJA, Alex YARMAK, ANNISOKAY, BLIND8 – Bleed Out 2024 Tour – 24. 10. 2024, 19:30, PRAHA – sportovní hala Fortuna


Tak je to tady! Slavná holandská symphonic-metalová kapela WITHIN TEMPTATION dokončuje přípravy na své dlouho očekávané „Bleed Out Tour 2024“, které startuje už teď v pátek! Na své cestě Evropou mají v plánu přes 30 zastávek po těch největších arénách a ve čtvrtek, 24. října dorazí i k nám, do PRAHY, sportovní haly Fortuna!


Nechte se pozvat osobně, milou a krásnou zpěvačkou kapely, Sharon Den Adel a těšte se! Čeká vás monumentální audio-vizuální podívaná, která nemá obdoby! Některé z plánovaných koncertů již hlásí vyprodáno a mnoho dalších se tomuto statusu úspěšně blíží! Jestli mezi nimi bude i PRAHA už záleží na vás, přátelé!


WITHIN TEMPTATION se svými super speciálními hosty, TARJOU TURUNEN, Alexem YARMAKEM a kapelami ANNISOKAY a BLIND8, a ve své impozantní pódiové show, už 24. října 2024 v PRAZE, sportovní hale Fortuna! Neváhejte a zajistěte si svoji vstupenku do jejich působivého světa moderního metalu co nejdříve!


Vstupenky jsou k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: