01.10.2024

Nákup vstupenek

...ROCK CASTLE 2025! Mrkněte na její vzrušující duel s Alissou White-Gluz z ARCH ENEMY!

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025

Charismatická nizozemská zpěvačka a skladatelka CHARLOTTE WESSELS (ex-Delain) vydala nedávno své nové album „The Obsession“! Už její dřívější sólové počiny „Tales From Six Feet Under“ (2021) a „Tales From Six Feet Under Vol II“ (2022), jí získaly pozoruhodný počet oddaných posluchačů. Nová deska „The Obsession“ však posouvá její sólovou kariéru na další úroveň. Tématy nových písní jsou např. strach, obsedantní myšlenky a úniky do fantazie. Na albu najdete temné a těžké skladby jako „The Exorcism“, „The Crying Room“ nebo právě „Ode To The West Wind“ (feat. Alissa White-Gluz/Arch Enemy), ale také optimističtější skladby, jako „Dopamin“ (feat. Simone Simons/Epica), nebo „Praise“. Nová deska CHARLOTTE WESSELS je jejím dokonalým triumfem, naplněným okouzlující melancholií, temnými, chytlavými prvky i progresivním heavy zvukem. Vyprávění v písních dodává tomuto mnohostrannému albu ještě větší hloubku, díky čemuž je „The Obsession“ opravdu velmi vzrušujícím zážitkem a pro Charlotte její dosud nejvyzrálejší sólová deska!  


Podívejte se na video k songu „Ode To The West Wind“, na kterém ji svým neuvěřitelným hlasem podpořila půvabná Alissa White Gluz z ARCH ENEMY!


Charlotte o písni říká: „Jsem nadšená, že mohu představit pátý singl z The Obsession – a mou pátou spolupráci s nesrovnatelnou Alissou White-Gluz. Mnoho našich společných písní je inspirováno klasickou poezií a tato je čerpaná ze stejnojmenné básně Percyho Shelleyho. Shelleyho báseň odráží jeho obdiv k nezkrotné síle přírody. U hudebního videa jsme prozkoumali dopad lidstva na přírodu (btw. není to hezké), přetvořením ikonických uměleckých děl, jako je Poutník nad mořem mlhy Caspara Davida Friedricha a cherubíny Raphaela ze Sixtinské madony, jen tentokrát zalité znečištěním, s křídly vyrobenými z odpadu a pokryté toxickým odpadem. Jsem neuvěřitelně nadšená z toho, jak se tato píseň vyvinula díky mé spolupráci s kapelou a Alissou, nemůžu se dočkat, až rozproudím tuto zvukovou vlnu na svých nadcházejících vystoupeních!“


I vy se dočkáte, metalheads! Půvabnou modrovlásku, Alissu White-Gluz, si užijete s její kapelou ARCH ENEMY dokonce už velmi brzy, 25. října v PRAZE, sportovní hale Fortuna, kde dorazí v rámci svého turné „Rising From The North“ ser slavnými IN FLAMES a SOILWORK! Na talentovanou Charlotte Wessels se těšte v srpnu 2025, na její live premiéře u nás, na 5. ročníku festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ!


Vstupenky na koncert ARCH ENEMY, IN FLAMES objednávejte >>ZDE<< nebo v síti Ticketportal.
Festival ROCK CASTLE již také zahájil prodej vstupenek! Za super zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání této první edice vstupenek je, spolu s kempy a parkováním, najdete exkluzivně na těchto stránkách!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: