30.09.2024

Nákup vstupenek

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025


Slavní symphonic-power-metaloví piráti VISIONS OF ATLANTIS nedávno svými show zcela vydrancovali kluby ve ZLÍNĚ, a i PRAZE a mnohým ukradli srdce a duše. Nikdo nezůstal netečný. VISIONS OF ATLANTIS opět dokonale uchvátili svým dobrodružným, strhujícím vyprávěním všechny přítomné a slíbili, že se vrátí!


Sliby se mají plnit, a to nejen o Vánocích! Oceánská mystika v temně-symphonic-metalovém hávu bude znít i v půlce srpna, v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, kde krásná pirátská královna Clémentine Delanuey, kapitán Michele Guaitoli a jejich věrná parta opět zakotví a bude rozdávat energii, radost a všechny hudební poklady ze své, dnes již velmi bohaté bárky! Čekejte další fantastický výlet do bouřlivých vod všech moří a těšte se na příjemné metalové osvěžení na ROCK CASTLE 2025, které vám přivezou vaši dobře známí pirátští přátelé, VISIONS OF ATLANTIS!


Festivalové vstupenky, za nejvýhodnější, zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání první emise vstupenek, jsou v prodeji! Spolu s kempy a parkováním je můžete objednávat zatím stále exkluzivně na těchto stránkách!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: