30.09.2024

Nákup vstupenek

Nové video je venku!

THUNDERMOTHER, Cobra Spell, Vulvarine – Goddess of the Road Tour 2025 – 25. 3. 2025 – PRAHA, Storm

Znovuzrozená švédská čtveřice THUNDERMOTHER konečně odhalila podrobnosti o svém chystaném novém stuiovém albu „Dirty & Divine“, které by mělo vyjít 7. února 2025. Předobjednávky alba byly spuštěny >>ZDE<<


Čekat můžete strhující nápor hlasitého a hrdého hard rocku! „Dirty & Divine“ znamená začátek nové éry kapely se dvěma novými členkami, frontmankou Linneou Vikström Egg a bubenicí Joan Massing.
Po již dříve vydaných skladbách „Speaking of the Devil“ a „I Left My License in the Future“ vám tyto rockové bohyně posílají další svůj kousek, hymnickou skladbu „So Close“!

Holky v THUNDERMOTHER byly vždy oddány elektrizující euforii skutečného, organického rock’n’rollu. Tyto ženy jsou zrozeny pro ryzí rock’n’roll a jejich nové praská a srší drsnou autenticitou a nezastavitelnou rockovou vášní.

"Pracovali jsme na tom dlouho, možná rok a půl," říká Filippa, která byla těhotná během procesu nahrávání „Dirty & Divine“ a nyní je již skutečnou „Thundermother“. „Jakmile Linnea přišla do kapely, začali jsme si posílat dema a hodně jsme psali, což bylo skvělé, protože je to fantastická skladatelka! Posílala jsem jí hudbu a ona mi posílala tyhle úžasné texty a melodie. Byla to zábava pracovat s někým tak dobrým! Na minulém albu jsme měli externí skladatele, protože jsme v kapele neměli žádnou energii, ale teď můžu Linnee poslat hudbu a ona pošle texty a melodie, které tu písničku prostě parádně rozdrtí."
Deska „Dirty & Divine“ je perfektní ukázkou nové, vylepšené kapely THUNDERMOTHER.


„Dirty & Divine“ není jen triumfálním návratem, ale i kompletním rock’n’rollovým resetem. Je vzrušujícím mistrovským dílem. Je to adrenalinem nasáklý pozdrav kouzlu velkých riffů a břitkých melodií v podání elektrizující síly čtyř žen s radostí v srdci.


Začátek roku rocku 2025 patří THUNDERMOTHER! Do PRAHY, klubu Storm, vtrhnout holky s tímto novým albem 25. března 2025! Buďte na značkách!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: