27.09.2024

Nákup vstupenek

Koncert se blíží vyprodání! Zajistěte si svoji vstupenku včas!

IMMINENCE, Aviana, Allt - 27. 10. 2024, PRAHA – MeetFactory – POSLEDNÍ VSTUPENKY V PRODEJI!

Jedna z nejzářivějších hvězd na poli metalcoru, švédská banda IMMINENCE vyráží už za týden na své evropské turné s novým, velmi silným albem „The Black“! Do PRAHY, MeetFactory dorazí v neděli 27. října, tedy přesně za měsíc a věřte, že tento metalový večer vám pořádně rozbrnká smysly a vyostří emoce! IMMINENCE neustále vyvíjí svůj hudební styl, což jim přináší velkou vlnu uznání a stále rostoucí skupinu věrných fanoušků. Není divu! Ono taky live vystoupení Eddieho Berga, zpěváka a houslisty na pódiu je tak výjimečné a zajímavé, že skutečně nemá konkurenci.


Přijďte si poslechnout a prožít jejich nejnovější desku „The Black“, která se pro ně stala dalším významným milníkem v kariéře! Tak silnou intenzitu zvuků, a tak rozmanitý dynamický obsah dokáže předvést jen málokdo. Jejich tvorba je nekonvenční, melodická, má svůj temně melancholický nádech a velmi sugestivní zpěv Eddieho a jeho smyčcové virtuozity k tomu, vytváří vrcholný, emotivně velmi silný hudební zážitek! Deska „The Black“ je mistrovské dílo. Je to přesvědčivá umělecká výpověď, která překračuje hranice žánru. Je to fúze krásy a brutality, která ve vás zanechá svou nesmazatelnou stopu!


IMMINENCE se svými speciálními hosty, švédskými alternativními kapelami AVIANA a ALLT rozduní pražský klub MeetFactory už za měsíc, v neděli 27. října! Mnoho koncertů jejich podzimního turné již hlásí vyprodáno a vstupenky na jejich pražskou zastávku se tomuto statusu blíží také! Neváhejte a pořiďte si svoji vstupenku na tento nezapomenutelný koncert včas!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: