26.09.2024

Nákup vstupenek

Budete tam?

POWERWOLF, HAMMERFALL, Wind Rose - Wolfsnächte Tour 2024 – 26.10.2024 – PRAHA, sportovní hala Fortuna

Říjen bude, co se týče metalových koncertů, pořádně nabitý, ale účastnit se tohoto je skoro až povinnost. POWERWOLF patří k absolutně největším a nejúspěšnějším německým power-metalovým kapelám vůbec. Jejich grandiózní metalové mše už dokázali přitáhnout mraky lidí po celém světě. Jedna taková, se uskuteční už 26. října v PRAZE, ve sportovní hale Fortuna a nebude jen tak ledajaká! Tato precizní vlčí smečka, které koluje v žilách metal, pro vás chystá představení své letošní, již 10. desky „Wake up the Wicked“. Show to bude 100% dokonale propracovaná, silná, maximálně vzrušující a pro mnohé nezapomenutelná. Vzletné melodie, ohromující refrény, epické aranžmá, přesvědčivé příběhy podávané v mocné, power-metalové, až extravagantní pódiové show!


Tuhle metalovou událost ještě obohatí svým uměním slavní švédští metalisté HAMMERFALL a italští lamači skal WIND ROSE. Obě tyto metalové hvězdy s novými alby!


Bude to velmi rozmanitý audio-vizuální zážitek, takže nezbývá, než zakoupit jedny z posledních míst na sezení v lavicích haly a modlit se, ať čas běží rychleji a ten poslední měsíc uteče jak voda! 26. října ve sportovní hale Fortuna v PRAZE, na viděnou!


Vstupenky na sezení ještě seženete na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: