26.09.2024

Nákup vstupenek

...2025 ve ZLÍNĚ!

TARJA TURUNEN & MARKO HIETALA + special guest - Living the Dream TOGETHER Tour 2025“ – 7. 3. 2025 – ZLÍN, hala Datart

'Frankenstein's Wife', to je nová, fascinující rocková hymna, kterou vypustil do světa hudební mistr MARKO HIETALA. Zavede vás do gotického světa zoufalého pokusu šíleného vědce, oživit lásku svého života. Hudební video přivádí tento temně romantický příběh k životu vizuálně naprosto úžasným způsobem. „Frankenstein’s Wife“, je tragická milostná píseň, která mísí černý humor se strašidelnými melodiemi.


Marko Hietala k tomu říká: "Rád píšu svou romanci smíchanou se šílenstvím. Co to o mně vypovídá, si může každý domyslet, ale je to určitě klasické kombo pro legendy. Doufám, že se vám ta písnička taky líbí!"

Producent a kytarista Tuomas Wäinölä dodává: „Produkčně „Frank“ obsahuje několik osobních oblíbených momentů, které zachycují atmosféru skvělých alb Alice Coopera „Trash“ a „Hey Stoopid“. Miluji ten divadelní arénový rockový zvuk, pozvolné tempo, mistrovské kytarové riffy, syntetizátory a doprovodné vokály….“.


A víte že MARKO HIETALA přijede už v březnu 2025, přesně 7. března 2025 do ZLÍNA, do haly Datart, představit své zbrusu nové songy naživo? Budete mít jedinečnou příležitost zazpívat si s ním a prožít s ním jeho unikátní živou show ještě před tím, než se pak připojí ke své kamarádce TARJI TURUNEN, jejíž „The Best Of“ metalový set bude následovat po tom jeho!


Není co řešit! Objednejte vstupenky ještě dnes a těšte se na jaro! Bude to hezké...

Vstupenky jsou k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: