25.09.2024

Nákup vstupenek

...headline turné po Evropě! Live v březnu v PRAZE! Prodej vstupenek odstartoval!

ANKOR, Conquer/Divide + special guest - „SHŌGANAI TOUR 2025“ – 4. 3. 2025 – PRAHA, Storm

Neuvěřitelně pilný je metalový kvintet ANKOR, který pochází z krásné Barcelony, ale členové kapely jsou také z Velké Británie a Řecka. Neodpočívají ani po své letošní nabité letní festivalové sezóně a už na začátek roku 2025 naplánovali masivní, své dosud největší headline tour nazvané „SHŌGANAI TOUR 2025“, na nějž se k nim připojí i CONQUER/DIVIDE jako speciální hosté! Turné čítá 30 koncertů po celé Evropě a jeden patří také České republice!

ANKOR dorazí na této své cestě Evropou 4. března 2025 do PRAHY, klubu Storm! Prodej vstupenek právě odstartoval!

Rok 2024 byl pro ANKOR mimořádně úspěšný. Kapela, s krásnou a milou Jessie Williams za mikrofonem, bubenicí Eleni Nota, kytaristy Davidem Romeu a Fitem Martinezem a baskytaristou Julio Lopezem letos svou moderní a energickou show ohromila ty největší a nejslavnější festivaly jako např. Hellfest, Wacken Open Air, Resurrection Fest, Tuska, Summerbreeze, ReLoad, nebo Rock Castle a mnoho dalších. Se svou zbrusu novou deskou „SHOGANAI“ na palubě jsou nyní znovu připraveni vyrazit na pódia napříč Evropou.

Každá show kapely ANKOR je energická, neuvěřitelně zábavná a inspirativní a jejich fanouškovská základna stále utěšeně roste. Jejich nejnovější spojení asijské pop-kultury smíchané se současným metalcorem vytváří něco, co metalová scéna ještě neviděla ani neslyšela. S tisíci nadšenými posluchači po celém světě na kontě a svou, nyní již pověstnou dechberoucí show jsou ANKOR připraveni vás dokonale okouzlit!

Nenechte si je ujít! 4. března 2025, PRAHA, klub Storm! Prodej vstupenek odstartoval!

Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do 15.12., objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: