25.09.2024

Nákup vstupenek

...spolu se SEPTICFLESH ve ZLÍNĚ!

SEPTICFLESH, EQUILIBRIUM, Oceans, Scar Of The Sun – 31.10.2024, 19:00, ZLÍN – Masters of Rock Café

Němečtí EQUILIBRIUM s novým zpěvákem Fabianem Gettem se vrací se zbrusu novým hudebním materiálem a představují novou píseň „Gnosis“! Naživo se tato fascinující moderní metalová banda představí už brzy u nás, ve ZLÍNĚ! 31. 10. 2024 zde, v Masters of Rock Café, vystoupí v roli speciálního hosta slavných symphonic-death-metalových SEPTICFLESH!


„Gnosis“, staví na jedinečné směsi moderního a folk metalu. Zakládající člen René Berthiaume uvádí: "Celý minulý rok jsme pracovali na nových písních pro Equilibrium a "Gnosis" je první, o kterou se dělíme se světem. Tento rok byl náročný, ale také velmi uspokojivý, protože jsme museli jít hodně hluboko, abychom našli ingredience. které opravdu chceme použít pro naši další kapitolu. Myslím, že nové písně jsou nejorganičtějšími, nejemotivnějšími a nejepičtějšími skladbami, jaké jsme kdy napsali. Promlouvají k chaosu, který často doprovází hluboké změny, a zároveň nabízí záblesk naděje na nové začátky a osvícení. Perfektní píseň k zahájení naší nové kapitoly."


Navzdory svému, často temnému, zvuku hudba EQUILIBRIUM evokuje pocity naděje a důvěry. S nimi bude letošní Halloweeenský večer ve zlínském klubu Masters of Rock Café velmi silný, povznášející a emotivně maximálně nabitý! Určitě přijďte, lepší program pro tuto temnou noc byste hledali jen těžko.


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: