24.09.2024

Nákup vstupenek

Máte už lístky?

WITHIN TEMPTATION, TARJA, Alex YARMAK, ANNISOKAY, BLIND8 – Bleed Out 2024 Tour – 24. 10. 2024, PRAHA – sportovní hala Fortuna

Legendární vůdci temného, silně emotivního, hymnického metalu WITHIN TEMPTATION už o uplynulém víkendu vyrazili, v plné síle, na své dlouho očekávané a pečlivě připravované velkolepé evropské turné „Bleed Out 2024 Tour“! Přesně za měsíc, 24. října, pak celá tato jejich bohatá karavana, ve které s nimi jede i finská metalová královna TARJA TURUNEN, ukrajinský producent a zpěvák ALEX YARMAK a kapely ANNISOKAY a BLIND8, dorazí k nám, do PRAHY, sportovní hala Fortuna!


Tady vám WITHIN TEMPTATION se svými hosty, s nadšením a s maximálním nasazením, vykouzlí velmi silný, fantastický, nezapomenutelný metalový večer! WITHIN TEMPTATION jsou svými dokonale propracovanými, originálními pódiovými show proslulí. Kdo už jich má pár za sebou jistě dosvědčí, že z těchto koncertů odchází vždy s příjemným mrazením a zároveň s mocným ohňostrojem emocí v duši a radostí ze síly metalu v srdci!


WITHIN TEMPTATION budou zářit v PRAZE už za měsíc! 24. 10. 2024! Buďte tam!


Vstupenky jsou k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: