19.09.2024

Nákup vstupenek

...ukrajinské kapely BLIND8!

WITHIN TEMPTATION, TARJA, Alex YARMAK, ANNISOKAY, BLIND8 – Bleed Out 2024 Tour – 24. 10. 2024, PRAHA – sportovní hala Fortuna

Ukrajinská kapela BLIND8 vydala svou zbrusu novou píseň ‚"Labyrinth‘, ve které spolupracovali se Sharon den Adel ze symphonic-metalové superstar WITHIN TEMPTATION.
Tato spolupráce je mezníkem pro BLIND8, kteří se zformovali těsně před ruskou invazí na Ukrajinu a stali se světlem rockové hudby ve své domovině, kdykoli to okolnosti dovolí. Nyní se kapela připojí  k WITHIN TEMPTATION jako zahajovací akt na jejich evropském turné „Bleed Out 2024“, v rámci kterého navštíví mnoho evropských arén!  Píseň je celosvětově vydána prostřednictvím vlastní nahrávací společnosti Within Temptation, Force Music Recordings.


Zpěvačka Sharon z Within Temptation k tomu říká: „‚Labyrint‘ není jen píseň; je to důkaz trvalé síly hudby. A i s Romanem, zpěvákem a Ihorem, baskytaristou, kteří jsou momentálně mobilizováni a chystají se do války, BLIND8 nadále vzdorují přesile a dokazují, že i v těch nejnáročnějších časech může umění zářit jako jasné světlo ve tmě. “
BLIND8 zůstávají odhodlaní a doufají, že už teď, na podzim rozšíří své poselství solidarity, vytrvalosti a vzdoru po celé Evropě a zahrají svému dosud největšímu publiku v obrovských arénách po celé Evropě. Hudebníci říkají, že tato píseň je jejich svědectvím o tom, že i v nejtemnějších časech má hudba sílu inspirovat a spojovat lidi.


Do PRAHY, sportovní haly Fortuna dorazí WITHIN TEMPTATION se svými hvězdnými hosty – TARJOU TURUNEN, německou metalcor bandou ANNISOKAY, ukrajinskými BLIND8 a ukrajinským producentem a zpěvákem Alexem Yarmakem už 24. října 2024!  První koncerty už hlásí status vyprodáno, dosáhnou toho také fanoušci v České republice pro PRAHU? WITHIN TEMPTATION a jejich monumentální show plná fantastických hostů si to určitě zaslouží!


Objednávejte vstupenky na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: