17.09.2024

Nákup vstupenek

Live na rozlučce se SEPULTUROU v listopadu v PRAZE!

SEPULTURA, Jinjer, Obituary, Jesus Piece – 23.11.2024 – PRAHA, O2 universum – VYPRODÁNO!
SEPULTURA, Jinjer, Obituary, Jesus Piece – 24.11.2024 – PRAHA, O2 universum – PŘIDANÝ TERMÍN!

Ukrajinští metaloví giganti JINJER vypustili do světa svůj zbrusu nový singl „Rogue“, který znovu ukazuje, že se stále odmítají podřídit jakýmkoli pravidlům hudebního žánru. Divokost zpěvačky Tatiany Shmayluk v kombinaci se zvukovou horskou dráhou strhujících riffů, drtivých basových linek a složitých bicích, dělá z nadcházejících koncertů JINJER jedny z nejočekávanějších!


JINJER o „Rogue“: „Náš nový singl ‚Rogue‘ je reakcí na mnoho věcí… je brutálně upřímný, je přímo na očích a je jednou z nejintenzivnějších skladeb, které JINJER kdy vydali. Jsme nadšení z této nové skladby, z nového alba a vůbec ze všeho, co přichází….“.


Za posledních 15 let dosáhli JINJER pozoruhodných milníků. Koncertovali po celém světě a uchvátili miliony fanoušků. Letos JINJER pokračují v této své ohromující cestě a chystají se ovlivnit a polapit do svých sítí i vás všechny! JINJER a jejich dechberoucí show je součástí programu na velkolepé rozlučkové párty, kterou pro vás pořádá legendární SEPULTURA už letos v listopadu v PRAZE, v O2 universu. Budete tam?


První show, 23. 11. je VYPRODÁNA! Zúčastnit se stále ještě můžete druhé, přidané show, 24. 11. 2024! Neváhejte a objednejte si svoji vstupenku včas!


Vstupenky prodává exkluzivně Ticketmaster či Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: