13.09.2024

Nákup vstupenek

...prodej vstupenek za nejvýhodnější ceny!

ROCK CASTLE 2025 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 14. – 16. 8. 2025

Mezinárodní rock-metalový festival ROCK CASTLE, který se koná v překrásném zámeckém parku u starobylého zámku malebného jihomoravského městečka MORAVSKÝ KRUMLOV bude mít příští léto už své 5. narozeniny! A to se musí oslavit!

Už v pondělí 23. 9. v 10:00 dopoledne oznámíme první gratulanty z řad rock-metalových hvězd, které za vámi, na 5. ročník festivalu ROCK CASTLE do MORAVSKÉHO KRUMLOVA v srpnu 2025 dorazí! Zároveň zahájíme prodej festivalových vstupenek za nejvýhodnější, zaváděcí cenu, platnou do konce října, nebo do vyprodání této zahajovací limitované edice vstupenek. Souběžně odstartuje i prodej míst v kempech a na parkovištích!


Vstupenky budou v prodeji exkluzivně na stránkách www.rockcastle.cz, www.mastersofrock.cz a www.pragokoncert.com a dostanete je také ve zlínském klubu Masters of Rock Café či v pražském sídle agentury Pragokoncert, ul. Polská 54.


Těšte se! Letošní, 4. ročník festivalu trhal rekordy po všech směrech a jeho oblíbenost roste závratnou rychlostí! Není divu, tak fantastickou, dá se říci rodinnou a pohodovou atmosféru, která vládne tady, zažijete na metalových festivalech vzácně. Mrkněte se, jak si to užívali fanoušci v „Krumlově“ letos a v pondělí buďte online!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: