12.09.2024

Nový termín pro PRAHU oznámíme brzy!

GUANO APES, Ise – Free the Monkey Tour 2024 – 2.11.2024 – PRAHA, Lucerna, velký sál – ODLOŽENO! NOVÝ TERMÍN OZNÁMÍME BRZY!


Německá crossoverová hvězda GUANO APES s lítostí oznamuje odložení svého tolik očekávaného evropského turné „Free The Monkey Tiur 2024“ ze zdravotních důvodů. Krásná Sandra Nasic a spol. vám tedy svoji energickou rockovou podívanou předvedou někdy jindy! Nesmutněte, na přesunu celého turné se usilovně pracuje a nový termín pro PRAHU se dozvíte brzy! Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín!


Prohlášení kapely: „Je to pro nás nesmírně těžké, ale musíme vás informovat, že naše Free The Monkey Tour musí být bohužel z důvodu nemoci odloženo. Udělali jsme všechno pro to, aby se toto, téměř zcela vyprodané, turné uskutečnilo podle plánu, ale zdraví je na prvním místě. Jsme velmi smutní, stejně jako vy. Na toto turné jste čekali tak dlouho a my jsme vám chtěli nabídnout nezapomenutelnou show.
Bohužel, tentokrát vám nemůžeme dát 100 % a nic menšího by k vám nebylo spravedlivé. Usilovně pracujeme na plánování nových termínů a budeme vás co nejdříve informovat, abyste mohli spolehlivě svoji účast naplánovat. Jistě si dokážete představit, že takové přeplánování nelze provést přes noc.
 Buďte prosím trpěliví. Děkujeme za vaši podporu. Vaše již zakoupené vstupenky samozřejmě zůstanou v platnosti i na nové termíny. Vaši, GUANO APES“.


Přejeme, aby byly všechny zdravotní problémy v kapele rychle zažehnány a abychom se co nejdříve mohli zase těšit na jejich silnou, neopakovatelnou dance párty!


Sledujte naše stránky, nový termín koncertu oznámíme brzy! Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti!
Děkujeme za pochopení.