11.09.2024

Nákup vstupenek

Kotvit budou ve ZLÍNĚ! Prodej vstupenek odstartuje už v pátek!

UNLEASH THE ARCHERS, Striker, Seven Kingdoms – Evropské turné 2025 – 22. 2. 2025 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Spousta síly, spousta metalu! Vzrušující kanadská metalová banda UNLEASH THE ARCHERS plánuje na začátek roku 2025 velkou výpravu do Evropy! Za podpory svých přátel, kapel STRIKER a SEVEN KINGDOMS, přichází čas, nechat plně zazářit jejich letošní, nejnovější album „Phanotma“!

Jejich jediná zastávka v ČR patří ZLÍNU, klubu Masters of Rock Café – v sobotu 22. února 2025! Prodej vstupenek odstartuje už tento pátek 13. 9. ve 12:00!

UNLEASH THE ARCHERS nedávno vystoupali na vrchol světové power-metalové scény.  Vynesl je tam zejména jejich průlomový triumf „Abyss“ (2020). Toto album bylo kritiky nazváno „povinným poslechem“ a katapultovalo kapelu mezi nejlepší počiny roku v daném žánru. Nyní se tito mladí dodavatelé futuristicky motivovaného metalu vrací se svým koncepčním, AI inspirovaným, šestým studiovým albem „PHANTOMA“.

Frontmanka a textařka Brittney Slayes vykouzlila koncept Phantoma v roce 2021; než roj naléhavých komentářů obklopujících AI a její blížící se vliv na společnost začaly dosahovat historického maxima. Příběh vedený hlavním hrdinou alba Phantoma, jednotkou Phase 4 / Network Tier 0 - model A, vypráví o zkouškách získávání AI na dystopické planetě Zemi blízké budoucnosti. Prostřednictvím jedinečné směsi power metalu, tradičního heavy metalu, moderního prog a popového cítění kapely, roztáčejí UNLEASH THE ARCHERS síť ostré, dynamické muziky a vysoce kvalitního sci-fi konceptu o tom, jak umělý je lesk póz na sociálních sítích!

Připravte se na moderní, svěží a velmi chytlavou muziku, v čele s půvabnou a příjemnou Brittney Slayes! Projasněte si pochmurný únorový večer skvělým metalem a přijďte! Těšíme se na vás!

Vstupenky v prodeji od pátku!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: