10.09.2024

Nákup vstupenek

Mrkněte na nové video a laďte zvukovody!

SONATA ARCTICA, FIREWIND, SERIOUS BLACK – Clear Cold Beyond European Tour 2024 - 10. 10. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

SONATA ARCTICA má na svém kontě mnoho natolik úspěšných nahrávek, že snad každý fanoušek melodického power-metalu si u nich najde to své, svůj singl, který je něco, jakou soundtrackem jeho života. Tito pohodoví kluci vydali letos další novou desku, „Clear Cold Beyond“, ve které se po svých zajímavých výletech do světa akustického symphonic-metalu, vracejí zpátky ke svým kořenům, k melodickému power-metalu!


A právě tuto jiskrnou a energickou novinku vám SONATA ARCTICA přijíždí představit live! Přesně za měsíc, 10. října 2024, do ZLÍNA, klubu Masters of Rock Café!


„Clear Cold Beyond“ je jejich už 11 album a hned od začátku vás zasáhne tím známým rychlým power metalovým útokem, po kterém fanoušci metalové stránky této oblíbené kapely tolik hladověli. Nová deska příjemně chladí i hezky hřeje a chytlavé melodie chytají za srdce.
Mrněte na jejich nové hudební video k písni „Angel Defiled“ a připravte se na další velkolepou jízdu se SONATA ARCTICA a dalšími super kapelami, FIREWIND a SERIOUS BLACK!


10. 10. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café, Přijďte, těšíme se na vás.


Vstupenky na koncert jsou k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: