02.09.2024

Nákup vstupenek

...a SERIOUS BLACK ve ZLÍNĚ! Dnes ji posílají FIREWIND!

SONATA ARCTICA, FIREWIND, SERIOUS BLACK – Clear Cold Beyond European Tour 2024 - 10. 10. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Gus G je v metalovém světě velké jméno. Už v roce 2009 se stal hlavním kytaristou kapely Ozzyho Osbourna, ale jeho hlavní kapelou je řecká power-metalová kapela FIREWIND. Gus G a Ozzy se rozešli v roce 2017, nicméně během let Gus G stále pokračoval i se svým dítětem FIREWIND a letos tato kapela vydala již své 10. studiové album „Stand United“. A právě to přijíždí představit už 10. října do zlínského klubu Masters of Rock Café v rámci společného turné s bratry ze severu, SONATA ARCTICA a mezinárodní bandou SERIOUS BLACK.


FIREWIND se na vás všechny už moc těší a posílají svoji videopozvánku! Přijďte!


Gus G je sice srdcem i duší FIREWIND, není to však jeho sólový projekt. Na desce "Stand United" se k němu připojil mocný hlas Herbieho Langhanse, který zpíval s kapelami jako např. AVANTASIA a SINBREED. Hudební značka FIREWIND je velmi silná a mít zpěváka, který se s tím dokáže poprat je pro úspěch jejich hudby zásadní. Na "Stand United" Langhans více než odpovídá této výzvě a poskytuje konzistentní úroveň vysoce kvalitních vokálů od začátku do konce. "Stand United" je povznášející nahrávka, přijďte si ji vychutnat i vy a posilnit si svoje nervy na začátku temného podzimu.


Vstupenky na koncert můžete objednávat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: