28.08.2024

Nákup vstupenek

Poslední srpnový víkend ve Velkých Pavlovicích se blíží a festival Vinohraní ve Viniu slibuje nejen skvělou hudbu, ale také množství překvapení.

V pátek 30.8. odstartujeme v 19:00 fenomenálním divadelním představením „Už ti nikdy nenaletím“ v čele s Marošem Kramárem.

V sobotu 31.8. se od 15:30 můžete těšit na pořádnou hudební smršť s kapelami jako Traktor, Alkehol, Ine Kafe, Trautenberk, Free Fall a Donor.

Letos pro vás máme ale i několik novinek, které váš festivalový zážitek ještě více zpříjemní. Poprvé nabídneme vratné kelímky s motivy našich festivalů – skvělý suvenýr, který si pak můžete odnést i domů.

Na čepu bude kromě oblíbeného Radegastu také prémiový Pilsner Urquell, a pro milovníky speciálních piv máme připravena piva Elektrárna Ventil a Sunrise Ipa.

Co se týče jídla, připravte se na lahodné langoše, grilované speciality, královský chleba a mnoho dalších pochoutek, které vás zaručeně potěší. Pro vaše maximální pohodlí posílíme sezení v celém areálu.

Nebudou chybět ani skvělá vína z Vinia a Pavlovína a ochutnávka prvního burčáku. 

Zajímavé budou také prohlídky Křížového sklepa, soutěže a ochutnávky skvělých vín přímo ve sklepě.

Těšíme se na vás už tento víkend a věříme, že si festival Vinohraní ve Viniu 2024 užijete na maximum!

POZOR! Vstupenky za zvýhodněnou cenu 800 Kč pouze v předprodeji. Na místě bude cena vyšší. Zajistěte si své lístky včas!


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: