23.08.2024

Finská industriální a elektronická metalová kapela TURMION KÄTILÖT, pocházející z nehostinných pustin Savo, se v polovině 20. let 21. století rychle stává novým favoritem mezi metalovými fanoušky. Jejich vzestup je ohromující a rozhodně zasloužený. 

Nyní jsou TURMION KÄTILÖT připraveni představit své nejnovější dílo "RESET." 

Zakládající člen a hlavní skladatel MC Raaka Pee vysvětluje: „RESET je perfektní název pro naše nové studiové album. Pro nás je RESET o využití všeho, co jsme se za dvě desetiletí naučili, a o přidání nových nuancí do našeho metalového disko víru.“ 

S dvaceti lety zkušeností a deseti studiovými alby za sebou TURMION KÄTILÖT i nadále posouvají své hranice. „S každou deskou jsme neúprosně zvyšovali vlastní laťku,“ říká kapela. „RESET je však naše dosud nejlepší album a jednoduše jsme nemohli být spokojenější.“ 

A teď to nejlepší – TURMION KÄTILÖT zahrají 25. ledna 2025 ve Zlíně v Masters of Rock Café! Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o síle jejich nového alba „RESET“ a zažít nezapomenutelnou energii, kterou tahle finská kapela dokáže rozpoutat!

Předprodej vstupenek startuje už v pondělí 26.8. ve 12:00 hod. Takže si nezapomeňte nastavit připomínku, protože tuhle show si určitě nechcete nechat ujít!