26.08.2024

DYNAZTY, kapela, jejíž popularita strmě stoupá (už nyní čítají víc jak 700tis. posluchačů měsíčně na Spotify), vydala nedávno nový singl "Devilry of Ecstasy", jako předzvěst nového studiového alba, které chystají k vydání příští rok!


V této nové skladbě vrací DYNAZTY úder s nepotlačitelnou silou a kolosálním, epickým zvukem, díky kterému je kapela známá a tolik milována. Od jejich založení v roce 2007 se kariéra DYNAZTY podobá pohádce, ale za ní, v pozadí, stojí tvrdá práce a velká cílevědomost. Nespočet koncertů po celé Evropě s interprety jako jsou např. Sabaton, Battle Beast nebo Pain a neuvěřitelně úspěšný seznam osmi vydaných alb, které lámou rekordy a zaznamenávají miliony streamů na digitálních platformách dokazují, že DYNAZTY jsou kapelou, která neustále posouvá hranice moderního melodického metalu!


"Jsme nesmírně nadšeni, že se nyní vracíme s novou hudbou, která bude znamenat začátek naší další kapitoly." říká zpěvák Nils Molin.


"Devilry of Ecstasy“
je 3,5minutová napínavá jízda a prolog toho, co přijde. Slouží i jako varovný příběh a připomínka odvěké pravdy, že „Není všechno zlato, co se třpytí. Pozor na ďábelskou extázi!“


Kapela DYNAZTY má i u nás velmi početnou fanouškovskou základnu, která se stále rozšiřuje. Od této bandy toho můžeme do budoucna očekávat opravdu hodně a už teď se na to těšíme!