Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Němečtí rockeři THE NEW ROSES oznamují nové album a posílají první video ochutnávku!

 Live v listopadu v PRAZE!

THE NEW ROSES, Moon Shot – Attracted To Danger Tour 2024 – 21.11.2024 – PRAHA, Storm

Německá stadionová rocková kapela THE NEW ROSES, inspirovaná 80. léty se triumfálně vrací se svým nadcházejícím novým albem „Attracted To Danger“, jehož vydání je naplánováno na 4. října 2024! Předobjednávky alba byly spuštěny >>ZDE<<
Kapela už odhalila také první, noblesně chytlavou, úvodní skladbu z této nové desky „When You Fall In Love“. Mrněte se. Tento romantický singl je přímo předurčen k tomu, aby si získal vaše srdce.


Komentář THE NEW ROSE: „Když jsme psali ‚When You Fall In Love‘, jen jsme si tak hráli s riffy a pak jsme si nás představili uprostřed živé show. Říkali jsme si: ‚Co by se teď mělo stát, aby se všem objevil úsměv na tváři, ale zároveň se chtěli i vyřádit?‘ Poté už se píseň psala sama. My jsme ji pro vás už teď jen utrhli jako květinu, kterou vám teď posíláme.“


THE NEW ROSES jsou stálicí na mezinárodní rockové scéně, ale dle slov německého magazínu Rock It se jim tímto novým albem podařilo udělat skok do první linie světových hard-rockových kapel!
THE NEW ROSES přijíždí s touto svojí vydařenou novinkou, doprovázeni mladou Finskou bandou MOON SHOT, do PRAHY, klubu Storm 21. listopadu! Nenechte si je ujít!


Vstupenky na koncert, za super zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz