Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Chystáme dotisk festivalových triček z letošního jubilejního, 20. ročníku MASTERS OF ROCK!

Předobjednávky spuštěny!

Milí fanoušci, vás zájem o letošní MASTERS OF ROCK festivalový merchandising opět předčil naše očekávání! I přesto, že jsme oproti minulým ročníkům navýšili počty vyrobených triček, nestačily! Jelikož bychom byli moc rádi, aby to své festivalové tričko měl opravdu každý, kdo si ho přeje, plánujeme jejich dotisk. A abychom věděli, kolik triček ještě dovyrobit, spustili jsme na našem festivalovém webu předobjednávky. >>TADY<<


Ode dneška do 26. srpna si můžete svá vybraná trička objednat. Plánujeme dotisk těchto pánských triček: MOR výročí, Reaper a Paroháč zlatý i tyrkysový (vel. S – 5XL). Vyrobíme navíc také dámské nátělníky Reaper a MOR výročí červené (vel. S – 2XL). Tak mrkněte do shopu, vybírejte a objednávejte. Po uzavření objednávek všechna trička vyrobíme a v druhé polovině září pošleme.


Děkujeme vám za váš zájem a vaši přízeň a těšíme se na vás už příští měsíc na festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, kde pro vás chystáme rovněž zbrusu nové motivy festivalových triček. Sledujte festivalové stránky, nebo FB profil festivalu, nové motivy triček pro ROCK CASTLE 2024 představíme brzy!