Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

MASTERS OF ROCK 2024 – informace k parkování a stanování!

Jubilejní, 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK je tady už příští týden! Určitě už se chystáte, a hlavně těšíte na svůj pobyt ve VIZOVICÍCH plný zážitků a doufejme jen příjemného adrenalinu z té letošní skvělé narozeninové přehlídky světového rocku a metalu!


Věnujte prosím pozornost orientační mapce VIZOVIC, kde najdete naše doporučovaná parkoviště, veřejná tábořiště i kempy v okolí, nabízející vám své služby.  


1.    Parkování na velkokapacitní nehlídané odstavné ploše, za areálem firmy Sykora. Do areálu Masters of Rock – VSTUP 1 je to pěšky cca 500 m po asfaltové komunikaci. Odstavná plocha je zpoplatněna částkou 600 Kč/osobní automobil a 1.200 Kč/karavan na celý festival (platí od 10.7.2024 od 12.00 – 15.7.2024 do 12.00). Přímo na místě půjde zakoupit také jednodenní parkování za 200 Kč/den.


2.    Stanování v Backstage Campu přímo naproti areálu firmy R. Jelínek. Ceny: (500 Kč/stan a 300 Kč/osoba – na celý festival. Kemp je oplocen a vybaven toaletami. Parkovací místa na velkokapacitní ploše a místa v Backstage campu – online rezervace, >>ZDE<<


3.    Parkování a kempování v „Dřevoskladech Vizovice“ – jedná se o nejblíže položený kemp se službami, jen 200 m od vstupu č. 2 do festivalového areálu. 10 m od nádraží ČD, 250 m od nejbližší prodejny potravin. Kemp je osvětlen a non-stop monitorován (i Policií ČR), má 4 vchody do/z dřevoskladu. Otevřen od úterý 09.07.2024 6:00 do pondělí 15.7.2024 12:00. Pokladna campu bude otevřena nonstop.  


4.    Parkování: parking ve firmě AUTOKAT Vizovice, ve firmě H + M, parking Louka nebo parkování zdarma na Těchlově. Parkování aut bude možné pouze na vyhrazených místech a přilehlých komunikacích při respektování dopravního značení a předpisů. Auta, která budou stát na zákazech a v prostorech, které k tomu nejsou určeny, budou odtahovány odtahovou službou a jejich majitelé pokutováni! Více o dopravních omezeních a zákazech v průběhu konání festivalu najdete >>ZDE<<


5.    Stanování ZDARMA na vyhrazených a vyznačených veřejných tábořištích. Vjezd autem na veřejná tábořiště je zakázán a pořadatelé neručí za zde odložené věci!


6.    Další placené kempy v okolí: Kemp Fotbalový stadion, Kemp Rybárna nebo Kemp Sokolovna.


Věříme, že si každý z vás najde to své pravé „festivalové“ místečko. Projděte si prosím všechny možnosti parkování a ubytování na festivalovém webu a prostudujte orientační mapy. Ke všem informacím se proklikáte >>ZDE<<
Na místě pak dbejte pokynů, pořadatelské služby či Policie ČR a respektujte stanovené dopravní značení.


Příští týden se na vás těšíme ve VIZOVICÍCH na 20. narozeninách festivalu MASTERS OF ROCK!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky na některou ze tří nových tribun v areálu, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou ještě stále v prodeji i v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz