Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Právě dnes vydávají ORDEN OGAN nové album! Live na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK 2024

... v prosinci ve ZLÍNĚ!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2024 – sobota, 7. 12. 2024 – ZLÍN, sportovní hala Datart


ORDEN OGAN je absolutním špičkou mezinárodní power-metalové scény. S posledním albem "Final Days" se kapela v roce 2021 dokázala vyšplhat na 3. místo (!) oficiální německé albové hitparády a na Spotify čítá přes půl milionu posluchačů měsíčně. Dnes otevírá tato u nás velmi oblíbená banda zcela novou kapitolu! Právě dnes vydávají své nové album „The Order of Fear“. Objednejte si svou kopii >>ZDE<<


Sedmé album kapely z Německa, jejímž hlavním mozkem je Sebastian „Seeb“ Levermann, je triumfálním pochodem, albem, které buší metalem jako nikdy předtím a je pravděpodobně tím absolutně nejtvrdším, co kdy ORDEN OGAN nahráli.
Tvorba "The Order of Fear" však nebyla snadná.  Seeb vzpomíná: "Na začátku skládání jsme byli ve slepé uličce. Věděli jsme, kam chceme jít, ale ve skutečnosti jsme nikam nepokročili. Pak přišel úžasný obrat: Hardcore fanoušek z Uruguaye upoutal naši pozornost svými skvělými coververzemi našich písní. Po telefonickém hovoru pak bylo jasné, že budeme skládat spolu. Ten chlap je blázen, dýchá pro ORDEN OGAN a hned věděl, co potřebujeme pro 'The Order of Fear'.“


Jedna věc je jistá! Budoucnost metalu patří ORDEN OGAN a vy, šťastlivci, uvidíte tuto metalovou superstar s tímto novým metalovým příběhem ORDEN OGAN ještě letos naživo! 7. prosince 2024 na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK ve zlínské sportovní hale Datart!


Máte už lístky? Pokud ne, tak za super zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, je dostanete na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal. Prodávat se budou také na obou pokladnách na 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK příští týden, tak to můžete sfouknout při návštěvě „Masters“ hned příští týden!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz