Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

MASTERS OF ROCK 2024 – dostupnost vstupenek na festival v příštím týdnu! Čtěte…

Jubilejní, 20. ročník mezinárodního metalového open airu MASTERS OF ROCK startuje ve VIZOVICÍCH, v areálu likérky R. Jelínek už příští čtvrtek 11.7. ve 12:00!  Brány festivalového areálu se pro všechny fanoušky otevřou už v 11 hodin a když se vám podaří dorazit mezi prvními, získáte tradiční festivalový dárek – festivalové kompilační CD, a navíc speciální dárek – nové EP od POWERWOLF!


Pokud se ještě rozhodujete na poslední chvíli, zda na tuto velkou oslavu rocku a metalu dorazit, posíláme přehled, kdy a kde ještě seženete vstupenky v příštím, festivalovém týdnu!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky objednání přes www.mastersofrock.cz na DOBÍRKU – tato možnost objednání končí už v pondělí 8.7. v 10:00, aby vám ještě lístky stihli přijít poštou.
Festivalové a jednodenní vstupenky objednaní přes www.mastersofrock.cz jako E-TICKET – tato možnost končí ve středu 10.7. v 10:00!
Prodejní síť TICKETSTREAM ukončí prodej vstupenek ve středu 10.7. v 10:00.
Prodejní síť TICKETPORTAL prodej neukončí a bude vstupenky prodávat po celou dobu konání festivalu.


Prodej festivalových i jednodenních vstupenek na sezení na tribuny bude pokračovat na místě, ve festivalových pokladnách na obou vstupech do festivalového areálu, a to od čtvrtku, 11.7. 10:00! VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách budou v prodeji POUZE na pokladně u vstupu č. 2, od vlakového nádraží! POZOR! Prodej vstupenek zde bude možný pouze v hotovosti (CZK či EUR)!


Výměna vstupenek na festivalové náramky v páskovacích kontejnerech u obou vstupů do festivalového areálu bude možná už od středy 10.7. od 12:00! Přijďte si pro svůj festivalový náramek co nejdříve!


POZOR! Výměna VIP vstupenek na tribuny a předání dárků k VIP PLATINUM bude probíhat pouze v označeném páskovacím kontejneru u vstupu č. 2 (tj. ze strany vlakového nádraží)!


Neváhejte a přijďte s námi oslavit to letošní krásné výročí festivalu MASTERS OF ROCK, který nás všechny spojuje metalem ve VIZOVICÍCH už 20. let!


Všechny vstupenky, festivalové, jednodenní i VIP na tribuny můžete ještě teď i po celý víkend pohodlně objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky najdete i v sítích Ticketportal či Ticketstream.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz