Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

MASTERS OF ROCK 2024 myslí i na děti, na horko i zimu! Mrkněte na další letošní nové

...festivalové zboží!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Jubilejní 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH, v areálu R. Jelínek, startuje už za týden! Už příští čtvrtek 11.7. v 11 hodin dopoledne se otevřou brány a vy vplujete do místa dění, kde tu letošní velkolepou oslavu 20., narozenin festivalu ve 12:00 přesně odpálí místní borci FLERET!

Jedno z prvních míst, které doporučujeme po vstupu do areálu navštívit je festival shop, který najdete kousek za vstupem do festivalového areálu č. 2 od vlakového nádraží. Festivalový merchanidsing jde rok, co rok na dračku a vzhledem k opět velmi vydařeným novým visuálům soudíme, že to letos nebude jinak.


Při výrobě jsme letos mysleli i na děti a v nabídce najdete po delší době i dětské tričko! Přivezte svým andílkům malého ďáblíka na triku! Festival shop nabídne i příjemné, měkkoučké, kvalitní mikiny pro chladnější večery a noci, holky najdou v nabídce zase slušivá tílka, pro horké dny.


Festivalový obchůdek nabídne vše, co byste mohli na festivalu potřebovat, nabídne krásné suvenýry na památku i spoustu tipů na dárky pro vaše blízké, tak se tam určitě stavte. Festivalový shop je také jediným místem na festivalu, kde budete moci platit kromě hotovosti také kartou!


Za týden to vypukne! Těšíme se, jak ty krásné kulatiny festivalu MASTERS OF ROCK s vámi naplno oslavíme!


Festivalové i jednodenní vstupenky, i VIP vstupenky na pohodlné sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz