Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

MASTERS OF ROCK 2024 má pro vás i letos domluveny speciální festivalové vlaky!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Festivalový areál MASTERS OF ROCK v likérce R. Jelínek ve VIZOVICÍCH má jednu velkou výhodu! Nachází se hned vedle vlakového nádraží. Do festivalového areálu, ke vstupu č. 2, je to odsud 2 minutky pohodlné chůze, a tak je vlak jedním z nejlepších způsobu dopravy na festival!
Projděte si aktuální jízdní řády a omezení provozu ČD a najděte si svá spojení >>ZDE<<


Každoročně pro vás vypravujeme také speciální festivalové vlaky, které odjíždí z nádraží ve VIZOVICÍCH každý festivalový den 30 minut po skončení programu na hlavním Ronnie James Dio pódiu! V pátek, v sobotu a v neděli jedou tyto vlaky do ZLÍNA (ZLÍN – Střed), pondělní noční festivalový spoj vás zaveze až do OTROKOVIC!
Jízdní řád festivalových speciálů najdete >>ZDE<<


Pokud přeci jen dáváte přednost autu, doporučujeme vám zakoupit si své pevné místo na velkoplošné nehlídané travnaté ploše, která se nachází za areálem firmy Sykora. Odstavná plocha je zpoplatněna částkou 600 Kč/osobní automobil a 1.200 Kč/karavan na celý festival (platí od 10.7.2024 od 12.00 – 15.7.2024 do 12.00). Přímo na místě půjde zakoupit také jednodenní parkování za 200 Kč/den.
Rezervace parkovacích míst>>ZDE<<


Ať už pojedete na MASTERS OF ROCK jakkoli, přejeme vám šťastnou cestu! Už příští týden ve VIZOVICÍCH, na 20. ročníku „Masters“ na viděnou!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky ještě seženete i v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz