Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Bankomaty letos u obou vstupů do festivalového areálu MASTERS OF ROCK 2024!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Milí fanoušci, dalším letošním vylepšením služeb pro vás, návštěvníky jubilejního 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH „u Jelínka“ je PŘIDANÍ DRUHÉHO BANKOMATU! Vedle již tradičního bankomatu, který bude opět umístěn vedle podnikové prodejny R. Jelínek pod přístřeškem, kousek před vstupem č.1 do festivalového areálu, přidáváme letos druhý bankomat, ke vstupu č. 2, ze strany vlakového nádraží!  


Provozní doba obou bankomatů bude non-stop, od čtvrtku 11.7. 10:00 do neděle 14.7. 24:00!

V každém případě mějte u sebe nějakou tu hotovost už při příjezdu na festival! Nenechávejte výběr peněz na poslední chvíli až na místě! Předejdeme tím tvorbě front u místních bankomatů a brzkému vyčerpání financí v nich.


Ve festivalovém areálu můžete platit POUZE HOTOVĚ (s jedinou výjimkou, a tou je festivalový shop, kde můžete platit také kreditními kartami)! Směnárna (EUR-CZK) bude k dispozici na pokladnách u obou vstupů do festivalového areálu.

Přátelé, už za týden se na vás těšíme ve VIZOVICÍCH! Ať se ta letošní velkolepá oslava 20. narozenin festivalu MASTERS OF ROCK maximálně vydaří!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky na sezení na některé z třech nových tribun, můžete stále ještě objednávat na těchto stránkách 

Vstupenky jsou k dostání i v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz