Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Nové motivy festivalových triček jubilejního 20 ročníku MASTERS OF ROCK jsou tady!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Tak jste se dočkali…představujeme letošní nové motivy festivalových triček 20. ročníku MASTERS OF ROCK!


Festivalová trička patří již tradičně k absolutně nejžádanějším produktům festivalového shopu, a tak jsme letos pro vás vyrobili o něco větší množství designu, než např. v loňském roce. A vzhledem ke každoroční úspěšnosti prodejů vám doporučujeme nákup festivalových triček co nejdříve, nejlépe hned ze začátku festivalu! Festival shop najdete jako každoročně v blízkosti vstupu č. 2 ze strany vlakového nádraží!

V prodeji zde bude samozřejmě také výroční tričko „20 let spolu – Metal Is A Way Of Life“, které bylo představeno a prodávalo se už na konci loňského roku, na ZIMNÍM „Masters“. V prodeji budou pánská trička (vel. S-XXXL), dámská trička i nátělníky (vel. S – XXL) a nebudou chybět také dětská trička! A pozor! To není vše!
Sledujte nadále festivalové stránky a FB profil festivalu. Brzy přidáme další novinky, které na vás budou letos ve festivalovém shopu čekat!


MASTERS OF ROCK 2024 a jeho letošní velkolepá oslava už buší na vrata. Plánujte svůj pobyt na festivalu i své nákupy a těšte se! My už se na vás moc těšíme!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz