Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Festivalová brožura MASTERS OF ROCK 2024 letos opět v prodeji!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Jubilejní 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH bude mít v prodeji opět svoji už tradiční informační knížečku! Letošní festivalová brožura obsahuje všechny programy (hlavní Ronnie James Dio Stage, Druhá Stage i autogramiády), orientační mapy celého areálu i okolí Vizovic s vyznačenými tábořišti, kempy a parkovišti, krátké představení účinkujících kapel, organizační řád, nabídku produktů letošního festivalového obchůdku a mnoho dalších informací, jako např. upoutávky na další koncerty, které můžete navštívit.  


Festivalová brožura bude k dostání na obou festivalových vstupech v páskovacích kontejnerech i na pokladnách a zakoupit si ji budete moci také ve festivalovém obchůdku, za symbolickou cenu, kterou pro vás již léta držíme beze změny, 50,-Kč. A i když všechny informace dnes již najdete online, tato tištěná brožura může být dalším pěkným, hmatatelným suvenýrem na památku na ten letošní, narozeninový ročník festivalu, který nás všechny spojuje metalem už 20 let!


Festivalové i jednodenní vstupenky a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz